ocet arbuza

ocet arbuza

ocet arbuza

Składniki ocet jab łkowy,tyle aby zakryl arbuza skórki i cz ęści arbuza Wykonanie    do s łoja dużego włożyć arbuz i skórki,zalać octem jabłkowym ,zakryc gaza i odstawić na 12-14 dni. Zlać gotowy do czystych butelek.:)) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu w mojej kuchni

Autor

JadziaJadzia

Jestem kobietą , której życie co dzień zaczyna się od nowa.. Matką, miłośniczką antyków przedmiotów z duszą i muzyki ... . .. Kolekcjonuję wspomnienia. . Jeszcze wierzę w drugiego człowieka... Gotuję i kocham gotowanie, choć nie znaczy to, że ciągle siedzę w kuchni.
Preferuję kuchnię nieskomplikowaną, w pełni korzystającą z doświadczeń poprzednich pokoleń, ale otwartą na nowości. Jestem przeciwnikiem ścisłego trzymania się wytycznych w przepisach, kocham eksperymenty w dodawaniu do potraw swoich "trzech groszy" - to nic, że nieraz wyjdzie coś nie tak - następnym razem będzie lepiej Uwielbiam to, co związane jest z dobrym jedzeniem - kulinarne zakupy i podróże..

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

arbuz

Inne przepisy z w mojej kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.