Składniki 700 ml octu jabłkowego (koniecznie organiczny) 1/4 szklanki czosnku (koniecznie drobno posiekanego) 1/4 szklanki cebuli (koniecznie drobno posiekanej) 2 świeże, bardzo ostre papryki Chili 1/4 szklanki startego imbiru 2 łyżki startego świeżego chrzanu 2 łyżki kurkumy Wykonanie Wymieszane wszystkie składniki , z a wyjątkiem octu jabłkowego przełózyć do słoika. Zalać octem jabłkowym,dobrze zamknąć słoik i wstrząsnąć do pełnego wymieszania octu ze składnikami Przechowuj go suchym i ciemnym miejscu Każdego ... czytaj dalej...
Jestem kobietą , której życie co dzień zaczyna się od nowa.. Matką, miłośniczką antyków przedmiotów z duszą i muzyki ... . .. Kolekcjonuję wspomnienia. . Jeszcze wierzę w drugiego człowieka... Gotuję i kocham gotowanie, choć nie znaczy to, że ciągle siedzę w kuchni.
Preferuję kuchnię nieskomplikowaną, w pełni korzystającą z doświadczeń poprzednich pokoleń, ale otwartą na nowości. Jestem przeciwnikiem ścisłego trzymania się wytycznych w przepisach, kocham eksperymenty w dodawaniu do potraw swoich "trzech groszy" - to nic, że nieraz wyjdzie coś nie tak - następnym razem będzie lepiej Uwielbiam to, co związane jest z dobrym jedzeniem - kulinarne zakupy i podróże..