szybkowar- gołąbki mięsno-ryżowe...

szybkowar- gołąbki mięsno-ryżowe...

szybkowar- gołąbki mięsno-ryżowe...

Składniki: kapusta 1 główka nie za zbita główka, mielone mięso wieprzowo-wołowe 60 dag, ryż ugotowany 2 woreczki, kucharek 1 łyżka, przyprawa do wieprzowiwny 1 opakowanie, jajka 2 sztuki "L", cebula podsmażona 1 sztuka, olej rzepakowy 6 łyżek, woda 7 szklanek, liść laurowy 2 sztuki, ziele angielskie, 4 sztuki, przecier pomidorowy 190 gram słoiczek, śmietana 12% 100 gram, mąka pszenna 3 łyżki, woda 3/4 szklanki, natka pietruszki 1/2 pęczka Z kapusty wyciąć głąb i we wrzątku sparzać liście ściągając je z głów... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.