Pyszne swojskie pomidory dojrzałe w słońcu postanowiłam ususzyć Aby zachować aromat na dłużej i cieszyć się smakiem swoich pomidorów w zimie Składniki • Pomidory mięsiste Sposób przygotowania 1. • Pomidory pokroić na mniejsze kawałki • Blachę z piekarnika wyłożyć papierem do pieczenia • Na papier ciasno poukładać kawałki pomidorów skórką na papier • Włączyć piekarnik na 90 stopni włożyć blachę z pomidorami suszyć przy otwartych drzwiach piekarnika i włączonym termoobiegiem ... czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Gotuję dla rodziny. Moje największe pasje to pieczenie,gotowanie i wymyślanie różnych potraw oraz fotografowanie.
Prowadzę bloga kulinarnego : http://wkrolestwiesmakow.blogspot.com/
oraz zapraszam na stronę na facebooku : https://www.facebook.com/pages/W-kr%C3%B3lestwie-smak%C3%B3w-Beaty/376942602470849?ref=hl