JABŁKOWA JAGLANKA

JABŁKOWA JAGLANKA

JABŁKOWA JAGLANKA

Przepis na : śniadanie

Składniki na 1 porcję: 3-4 łyżki kaszy jaglanej (ok. 40 g) 3/4 szklanki mleka 2% (ok. 150 g) 1 średniej wielkości jabłko (ok. 250 g) 1 łyżka wiórków kokosowych (ok. 6 g) 1/4 łyżeczki cynamonu 1. Kaszę i wiórki wsypałam do garnuszka, zalałam mlekiem. Gotowałam na najmniejszym ogniu ok. 10-15 min. W między czasie 2 razy przemieszałam, żeby nic nie przywarło do dna. 2. Jabłko obrałam i starłam w plasterki. Dorzuciłam do kaszy na koniec jej gotowania i dokładnie wymieszałam całość z cynamonem. SMACZNE... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Vroblewska-fitlife

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.