Grilowana Dziczyzna z konfiturą z jarzębiny ,moreli i gruszki

Grilowana Dziczyzna z konfiturą z jarzębiny ,moreli i gruszki

Grilowana Dziczyzna z konfiturą z jarzębiny ,moreli i gruszki

ViolaPassion Grillowana sarna. Luksusowe danie na naszym domowym stole Składniki: 2 osoby 2 filety z sarny 4 gałązki świeżego rozmarynu 10 ziarenek owocu jałowca sól, pieprz konfitura Sposób: Filety oczyszczamy z błonek myjemy i marynujemy na 24h w wodzie tyle by zakryć mięso ,rozmarynie i jałowcu. zabieramy się za konfiturę przepis znajdziesz niżej w linku : tutaj Mięso musimy opłukać. Kładziemy na bardzo rozgrzanego elektrycznego grilla  prósząc solą i pieprzem i smażymy około 6-7 minut przyciskając ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.