Przepis na : obiad
Sprawdzony przepis na wytrawną tartę! To tarta z gorgonzolą, z dodatkiem pomidorów i szpinaku. Ciasto na tartę zrobiłam z dodatkiem kwaśnej śmietany, więc ma idealną konsystencję – ciasto jest kruche, ale jednocześnie miękkie. Tartę możesz zjeść na ciepło lub na zimno – po wystudzeniu nadal jest miękka i pyszna. Przepis polecam zrobić na obiad, kolację lub wytrawne danie na imprezę, czy rodzinne spotkanie. Jak zrobić wytrawną tartę z gorgonzolą? Tę wytrawną tartę zrobisz w kilku prostych krokach, cz... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...