Przepis na : deser
Uniwersalna polewa do ciast, ciasteczek i deserów. Przygotujesz ją jedynie w 5 minut. Jako bazę możesz użyć oleju kokosowego, masła lub margaryny. Polewę możesz zrobić w wersji bez cukru – wystarczy, że zamiast cukru pudru użyjesz np. ksylitolu. Szybka polewa kakaowa bez gotowania Via Gusto Uniwersalna polewa do ciast, ciasteczek i deserów. Przygotujesz ją jedynie w 5 minut. Jako bazę możesz użyć oleju kokosowego, masła lub margaryny. Polewę możesz zrobić w wersji bez cukru –… Drukuj Czas przygotow...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...