Przepis na przepyszne ciasto Biały Lion bez pieczenia. To ciasto na herbatnikach z kremem budyniowym z kajmakiem, przełożone ryżem preparowanym oraz z białą czekoladą na wierzchu. Ciasto sprawdzi się jako deser na każdą okazję. Jak zrobić krem do ciasta Biały Lion? Krem do ciasta Biały Lion przygotuj na bazie mascarpone, śmietanki kremówki, budyniu i kajmaku (masy krówkowej). Na początek należy przygotować budyń z mleka, żółtek, mąki i cukru. Następnie w misce ubijamy mascarpone ze schłodzoną śmietanką krem... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...