Mięso w sosie chrzanowo – miodowym (jak wykorzystać mięso z rosołu?)

Mięso w sosie chrzanowo – miodowym (jak wykorzystać mięso z rosołu?)

Mięso w sosie chrzanowo – miodowym (jak wykorzystać mięso z rosołu?)

Często po zjedzeniu rosołu zostaje nam gotowane mięso, na które nie mamy pomysłu, aby przyrządzić je w ciekawy sposób. Przepis ten jest niezwykle prosty, a połączenie chrzanu i miodu sprawia, że nasze gotowane mięso będzie miało bardzo ciekawy smak. Taki sam sposób możemy także użyć do zwykłego mięsa, niekoniecznie tego z rosołu. Zapraszam Cię do zapoznania się z przepisem, a także odwiedzenia blogowego Facebooka oraz kanału na YouTube, do których linki umieszczone są poniżej przepisu – znajdziesz tam wiele... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Via Gusto

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.