Kremowe spaghetti porowo – orzechowe (wegańskie)

Kremowe spaghetti porowo – orzechowe (wegańskie)

Kremowe spaghetti porowo – orzechowe (wegańskie)

Jeśli makaron, to tylko z pysznym sosem! Znudził już Ci się sos pomidorowy? A może kupiłeś pora i myślisz w jaki sposób wykorzystać go na obiad? Świetnie trafiłeś – mam dla Ciebie propozycję na spaghetti z sosem porowo – orzechowym. Nie jesteś pewien tego połączenia? Gwarantuję Ci, że będziesz pozytywnie zaskoczony Składniki: 200 g makaronu spaghetti 100 g pora (1 mały) 1 łyżka masła orzechowego 50 ml mleczka kokosowego (lub innego mleka roślinnego) 100 ml wody 1 cebula 1 ząbek czosnku 2 łyżki t... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Via Gusto

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.