Pyszny pomysł na jajka faszerowane – do tego przepisu wykorzystałam ser feta i bazyliowe pesto. Można zachwycić się tym połączeniem smaków! Jajka faszerowane serem feta i pesto Via Gusto Pyszny pomysł na jajka faszerowane – do tego przepisu wykorzystałam ser feta i bazyliowe pesto. Można zachwycić się tym połączeniem smaków! Drukuj Czas przygotowania: 20 minut Ocena: 5.0 /5 ( 2 głos/y ) składniki 10 jajek 1 łyżka majonezu 1 łyżka śmietany 3 łyżeczki pesto bazyliowego (lub innego ulubionego pesto)... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...