Przepis na ciasto, które zawsze wychodzi miękkie i elastyczne. Bez problemu się rozwałkowuje i lepi. Ciasto na pierogi i uszka Via Gusto Przepis na ciasto, które zawsze wychodzi miękkie i elastyczne. Bez problemu się rozwałkowuje i lepi. Drukuj Proporcje na: ok. 25 pierogów lub 50 uszek Czas przygotowania: 5 minut Ocena: 5.0 /5 ( 1 głos/y ) składniki 200 g mąki (najlepiej 150 g mąki pszennej i 50 g mąki żytniej lub graham) 100 ml ciepłej wody (ok. 60 stopni C) 1 łyżka oliwy szczypta kurkumy (dla koloru, możn...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...