ELASTYCZNE ciasto na pierogi i uszka – sprawdzony przepis!
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
ELASTYCZNE ciasto na pierogi i uszka – sprawdzony przepis!
Przepis na ciasto, które zawsze wychodzi miękkie i elastyczne. Bez problemu się rozwałkowuje i lepi. Ciasto na pierogi i uszka Via Gusto Przepis na ciasto, które zawsze wychodzi miękkie i elastyczne. Bez problemu się rozwałkowuje i lepi. Drukuj Proporcje na: ok. 25 pierogów lub 50 uszek Czas przygotowania: 5 minut Ocena: 5.0 /5 ( 1 głos/y ) składniki 200 g mąki (najlepiej 150 g mąki pszennej i 50 g mąki żytniej lub graham) 100 ml ciepłej wody (ok. 60 stopni C) 1 łyżka oliwy szczypta kurkumy (dla koloru, możn...
Czytaj dalej na blogu Via GustoWarto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
15 przepisów na karpia
15 pysznych przepisów na świątecznego karpia
Czytaj dalej...
Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!
Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...
Najlepsze przepisy na Święta
Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...
Autor
Monika Jerzak
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi, ciasto, ciasto na pierogi, szybkie ciasto, boże narodzenie
Inne przepisy z Via Gusto
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję