BABECZKI BROWNIE PODWÓJNIE CZEKOLADOWE z kremem (wegańskie, bezglutenowe)

BABECZKI BROWNIE PODWÓJNIE CZEKOLADOWE z kremem (wegańskie, bezglutenowe)

BABECZKI BROWNIE PODWÓJNIE CZEKOLADOWE z kremem (wegańskie, bezglutenowe)

Deser, który dzisiaj dla Was przygotowałam to bardzo prosty przepis, ale robi ogromne wrażenie! Zrobiłam ciasto brownie na bazie fasoli i pyszny krem. Wszystko ma czekoladowo – orzechowy smak. Babeczki są wegańskie i bezglutenowe, możesz je także zrobić w wersji bez cukru – zapraszam //   Składniki (na 6 sztuk): Ciasto: 100 g fasoli ugotowanej lub z puszki (u mnie biała) 40 g mąki jaglanej lub innej (np. pszennej, orkiszowej) 3 łyżki masła orzechowego 1 łyżka kakao 1/2 łyżeczki proszku do pieczen... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Via Gusto

Autor

Monika JerzakMonika Jerzak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, wegańskie, bezglutenowe, babeczki, fasola, masło orzechowe, czekolada, syrop, krem czekoladowy, brownie czekoladowe, desery, deser, tort, torty, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasta czekoladowe, ciasto czekoladowe, ciasto kokosowe, ciasta z masa, ciasto z orzechami, proste ciasto, ciasto orkiszowe, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, bez pieczenia, tort orzechowy

Inne przepisy z Via Gusto

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.