Ryż z cukinią i tuńczykiem – przepis na lekki i pyszny obiad

Ryż z cukinią i tuńczykiem – przepis na lekki i pyszny obiad

Ryż z cukinią i tuńczykiem – przepis na lekki i pyszny obiad

Witam serdecznie Chciałabym zaproponować przepis, na pyszne i lekkie danie z ryżem i cukinią, tak przygotowany ryż możemy podać jako samodzielne danie na obiad lub kolację. Smakuje równie dobrze na ciepło jak i na zimno. Polecam wypróbować przepis. Do przygotowania ryżu będziemy potrzebowali: 2 cukinie (około 600 g) 300 g ryżu 1 puszka tuńczyka duże kawałki (po odsączeniu około 150 g) 1 puszka 400 g kukurydzy konserwowej 2-3 łyżki oliwy do smaku: sól, pieprz bazylia suszona olej do smażenia (adsbygoogle = window.ad... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Uwaga Babcia Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.