Zupa z czarnych łebków (podgrzybków brunatnych)

Zupa z czarnych łebków (podgrzybków brunatnych)

Zupa z czarnych łebków (podgrzybków brunatnych)

Aromatyczna, sycąca i delikatna zupa z czarnych łebków. Idealna dla osób, które uwielbiają wegetariańskie dania. Wbrew pozorom jest prosta i szybka w przygotowaniu.  Składniki na 4 porcje: co najmniej 500 g świeżych czarnych łebków  1 średniej wielkości cebula 1 marchewka 1 pietruszka kawałek pora i selera zielona pietruszka do posypania 3 łyżki śmietany 18% 2 łyżki mąki sól, pieprz przyprawa do grzybów 2 łyżki masła Grzyby oczyścić i podciąć końcówki. Umyć, osuszyć i pokroić w dosyć grube plasterki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotować

Autor

Mariola MoskalMariola Moskal

Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, zupa, warzywa, marchewka, seler, por , makarony, makaron, zupa grzybowa, prosta zupa, szybka zupa, warzywa na patelnie, zupa z selera, dania z makaronem, makaron smażony, makaron z patelni

Inne przepisy z Ugotować

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.