Hej! Jeśli gustujecie w jarskich pasztetach to ręczę Wam, że ten też będzie Wam smakował. Akurat na czasie, bo do jego wykonania użyć trzeba dyni. Jest bardzo smaczny, chociaż moja "nadworna degustatorka" stwierdziła, że z selera jest dużo lepszy. Potrzebujemy: Czytaj więcej » czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...