Kurczak faszerowany

Kurczak faszerowany

Kurczak faszerowany

Hej! Ten wpis postanowiłam przeznaczyć na domową wędlinę. Kurczaka jemy dość często pod różnymi postaciami, ale nadziewanego tylko od czasu do czasu. Dlaczego? No nie będę czarować, jest pracochłonny. Szczególnie w pierwszej fazie jego obróbki. Ale efekt końcowy jest niesamowicie smaczny. Potrzebujemy: Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tylko pysznie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.