Kluski śląskie ze sztuką mięsa

Kluski śląskie ze sztuką mięsa

Kluski śląskie ze sztuką mięsa

Przyzwyczailiśmy się żeby szybko upiec i gotować. Ale czasem warto dłużej postać w kuchni, by mieć potem satysfakcję widząc jak posiłek błyskawicznie znika z talerzy przy chórze achów i ochów. Do takich posiłków należą kluski śląskie. Do tego sztuka mięsa i cała rodzina będzie w wielkim zachwycie. Potrzebujemy: Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tylko pysznie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.