Surówka z porów i ogórków – kuchnia podkarpacka

Surówka z porów i ogórków – kuchnia podkarpacka

Surówka z porów i ogórków – kuchnia podkarpacka

Surówka z porów i ogórków – kuchnia podkarpacka Lokalizacja: Gołęczyna, gmina Pilzno, powiat dębicki Dzisiaj zapraszam Was na surówkę z porów i ogórków z dodatkiem jabłka. Myślę, że będziecie zaskoczeni tym połączeniem smaków, podobnie jak ja. Parzone pory zwykle kojarzą się z ciężkim daniem, jednak w połączeniu z zielonym ogórkiem i jabłkiem nabierają lekkości i świeżości. Spróbujcie, posmakujcie i napiszcie, co sądzicie :) Przepis Pani Marii Falarz z Gołęczyny pochodzi z publikacji „Pilźnieńskie smaki. Prze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Trzeci talerz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.