Przepis na : deser
Wegańskie ciasta w obecnych czasach są na topie! Zachęcam do przygotowania niniejszego ciasta z wykorzystaniem kremu pistacjowo-kakaowego. Składniki: 120g (1 sztuka) obranego banana 480g odsączonej białej fasoli 1 łyżka octu jabłkowego 50g erytrytolu 50g mąki ryzowej 30g zmielonego siemię lnianego 20g oleju kokosowego 50g kremu pistacjowo-kakaowego Sposób przygotowania: Wszystkie składniki oprócz kremu pistacjowo-kakaowego zblendować na bardzo gładką masę. Przelać do natłuszczonej formy. Na powierzch... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...