Przepis na : deser
Zupełnie wegański tofurnik z polową krówkową, a ponadto w środku jest czekolada! Same pyszności, mmm. Składniki: Spód 100g mąki pszennej pełnoziarnistej T1850 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia 40g erytrytolu 50g oleju kokosowego 30ml zimnej wody Masa tofurnikowa 540g (3 kostki) tofu naturalnego 80g erytrytolu 400ml mleczka kokosowego 30g mąki ziemniaczanej sok z jednej cytryny 50g czekolady z orzechami + 5g mąki ziemniaczanej Polewa 150g krówek 25g płatków czekoladowych Sposób przygotowa... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...