Przepis na : obiad
Od czasu do czasu nie zaszkodzi jak zjemy małe grzeszki, które pocieszą nasze podniebienie. W mojej lodówce wygrzebałam parówki sojowe i ciasto francuskie i od razu wiedziałam co z nimi zrobię. :)Składniki:2 porcje 4 parówki sojowe chili4 kwadraty ciasta francuskiego4 łyżeczki musztardy sarepskiej mlekoSposób przygotowania:Piekarnik nagrzewamy do 200 stopni. W ciasta francuskiego wycinamy nożem kwadraty o mniejszej szerokości niż parówki. Następnie smarujemy je po 1 łyżeczce musztardy, kładziemy parówki i... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...