Szybkie i proste danie z wykorzystaniem białek jaj od Farma Białka . Polecam przetestować! Składniki: 1 jajo 100 ml białek jaj 50 g maki ryżowej 250 g cukinii 100 g obranej marchewki przyprawy: pieprz, sól, zioła prowansalskie, czosnek granulowany, papryka słodka 20 ml oleju rzepakowego do smażenia Sposób przygotowania: Warzywa dokładnie umyć. Marchewkę obrać. Od cukinii odkroić końce. Marchewkę i cukinię zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Do miski z warzywami wbić jajo, dodać białka jaj, mąkę oraz... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...