Przepis na : deser
Gofry jem często jak mam na to ochotę! Uwielbiam kombinować w kuchni, więc tym razem przygotowałam gofry z wykorzystaniem mąki kukurydzianą i napojem owsianym! Składniki: 2 jaja 20g erytrytolu 50g mąki kukurydzianej 50ml napoju owsianego szczypta proszku do pieczenia aromat 5ml oleju rzepakowego Sposób przygotowania: Jaja utrzeć z erytrytolem na puszystą masę. Dodać mąkę, napój, proszek do pieczenia, aromat i olej. Całość dokładnie wymieszać. Gofry smażyć na bardzo dobrze rozgrzanej gofrownicy z odrobiną oleju. Smaży... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...