Przepis na : deser
Banan i migdał? Dlaczego nie! Idealne połączenie, zwłaszcza w cieście dietetycznym! Składniki: 2 jaja 50 g erytrytolu 20 ml oleju rzepakowego 150 g banana bez skórki 100 g mąki orkiszowej 50 g mąki migdałowej 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia Sposób przygotowania: Jaja utrzeć z erytrytolem na puszystą masę. Dodać olej i rozgniecionego banana. Ponownie wymieszać. Kolejno dodać oba rodzaje mąk oraz proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Masę przelać do natłuszczonej formy. Piec przez 40-45 minut w 180 ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...