Przepis na : obiad
Bezmięsne kiełbaski w stylu włoskim są super alternatywą na zastąpienie tymi "mięsnymi". Danie nie tylko dla wegan! Z dodatkiem włoszczyzny i kaszy kuskus to połączenie idealne! Składniki: 240 bezmięsnych kiełbasek włoskich 50g kaszy kuskus + 200ml wody 250g włoszczyzny mrożonej przyprawy: czosnek granulowany, jarzynka bez soli, zioła prowansalskie Sposób przygotowania: Do wrzącej osolonej wody wrzucić kaszę kuskus - gotować do wchłonięcia wody. Na rozgrzaną patelnię wrzucić mrożoną włoszczyznę i zalać wodą. Po... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...