Przepis na : obiad
Przepis na pyszny sos ze świeżych grzybów. Z dodatkiem placków ziemniaczanych smakuje wyjątkowo smacznie. Nie jadam go zbyt często, ale dwa, trzy razy roku z przyjemnością. Możecie go podać z kaszą, pieczywem czy tak jak ja z plackami ziemniaczanymi. Pycha. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Sos grzybowy Składniki 500 g świeżych grzybów (borowiki, podgrzybki) 1 cebula 2 łyżki masła 1/2 szklanki śmietanki słodkiej 30% 2 gałązki rozmarynu opcjonalnie koperek lub natka pietruszki ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.