Dzisiaj przepis na śledzie w zalewie octowej. Do tej pory robiłam śledzie bez octu, ale te zachęciły mnie swoim kolorem. Piękny różowy kolor śledzi z pewnością zachwyci gości nie tylko wyglądem ale i smakiem. Są bardzo oryginalne i delikatne w smaku, spróbujcie, polecam. Z pewnością będą ozdobą na świątecznym stole. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Różowe śledzie w zalewie octowej Składniki 6 filetów śledziowych 150 ml octu 150 ml wody 100 g cukru 2 spore cebule czerwone 2 cienkie m... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.