Dzisiaj chciałabym zachęcić Was do zrobienia piernika przełożonego masą orzechową i powidłami śliwkowymi. Nie wymaga leżakowania i można go zjadać właściwie już tego samego dnia. W chłodnym miejscu poleży spokojnie kilka dni. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Piernik z masą orzechową i powidłami śliwkowymi Składniki Składniki na piernik: 480 g mąki 1 szklanka miodu 250 ml zimnej herbaty 160 g cukru 4 jajka 2 żółtka 200 ml oleju 100 g masła 2 łyżeczki sody oczyszczonej 1 opakowanie got... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.