Ketchup z cukinii

Ketchup z cukinii

Ketchup z cukinii

Szał na ketchup z cukinii trwa i słusznie, bo jest on naprawdę pyszny. Kto nie zna i nie robił, niech koniecznie spróbuje. Jeśli lubicie ketchup pikantny to pod koniec dodajcie do niego pieprz i paprykę ostrą. Na jednej porcji ketchupu na pewno nie skończycie. ;) Zapraszam. :) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Ketchup z cukinii Składniki 1,5 kg cukinii (waga po obraniu i wydrążeniu pestek) 400 g cebuli (waga po obraniu) 1 i 1/3 szklanki cukru ¾ szklanki octu 10 % 400 g koncentratu pomidorowego... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.