Życzę Wam, Kochani, aby te święta Wielkanocne wniosły do Waszych serc wiosenną radość i świeżość, pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Zapraszam na ostatni przedświąteczny przepis, na pyszne faszerowane pieczarkami jajka. Drukuj Jajka faszerowane pieczarkami Składniki 6 jajek 500 g pieczarek łyżka masła 2 łyżki majonezu sól pieprz Instrukcje Jajka gotujemy na twardo, obieramy. Kroimy na pół i delikatnie wydrążamy żółtka. Pieczarki obieramy i kroimy w d... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.