Pyszna babka z advocatem (ajerkoniakiem). Jest wilgotna, puszysta i bardzo smaczna. Alkohol wyparowuje podczas pieczenia, natomiast smak pozostaje. Idealna babka na święta, która zawsze się udaje. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Babka z advocatem (ajerkoniakiem) Składniki 125 g mąki pszennej 125 g mąki ziemniaczanej 170 g cukru pudru 5 jajek 2 łyżeczki proszku do pieczenia 200 ml ajerkoniaku 250 ml oleju 1 ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.