Jeśli powoli zaczynacie szukać świątecznych przepisów to dzisiaj zapraszam na babkę z dodatkiem mleka skondensowanego. Jest bardzo smaczna i cały czas wilgotna, zniknęła naprawdę szybko, a to dla mnie znak, że była naprawdę dobra. Sprawdzony przepis na babkę, która zawsze się udaje. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Babka wielkanocna z dodatkiem mleka skondensowanego Składniki 200 ml słodzonego mleka skondensowanego 4 jajka 250 g masła 250 g mąki pszennej 60 g cukru 1,5 łyżeczki proszk... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.