Pyszna babka pomarańczowa. Ma piękny kolor, jest puszysta i delikatna. Idealnie smakuje z pomarańczowym lukrem. Możecie upiec ją w podłużnej formie jak i klasycznej okrągłej do babki. Sprawdzony przepis nie tylko na Wielkanoc. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Babka pomarańczowa Składniki 3 jajka 150 ml oleju 120 ml soku pomarańczowego 130 g cukru 300 g mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia 0,5 łyżeczki ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.