Rosół po chińsku

Rosół po chińsku

Rosół po chińsku

Rosół gotowany jak tradycyjny ale o smaku orientu, z dużą ilością mięsa, warzyw i makaronu ryżowego. Gęsty, pożywny i sam się gotuje. Doskonały jako główny posiłek jednodaniowy. Bardzo wszystkim nam smakował i pomimo dużego ganka zniknął bardzo szybko. Do rosołu chińskiego można dodać również pędy bambusa, a prawdziwki zamienić na grzybki mun. Składniki: ? indyk, u mnie skrzydło, szyja i 2 podudzia ? 2 marchewki ? 2 cebule ? 1 pietruszka ? kawałek selera i pora ? gałązka rozmarynu i lubczyku ? sól, pieprz do sma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję