Jeleń w cieście z konfiturą z cebuli

Jeleń w cieście z konfiturą z cebuli

Jeleń w cieście z konfiturą z cebuli

Obchodzimy dzisiaj Międzynarodowy Dzień Myśliwych, nie może więc zabraknąć na blogu dania kuchni myśliwskiej w wykwintnym wydaniu, po francusku. Rewelacyjna konfitura z czerwonej cebuli może być wykorzystana do innych dań. Składniki na 2 porcje: ? 2 kawałki filetu z jelenia ? 1 jajko ? 1 opakowanie ciasta francuskiego Marynata ? 5 ziaren jałowca potłuczonego ? 2 ząbki czosnku drobno posiekanego ? gałązka świeżego tymianku lub 1 łyżeczka suszonego ? szczypta cukru brązowego i gałki muszkatołowej ? sól, grubo mielony pie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.