Drobiowy pasztet bez jajek z mięsa gotowanego na parze

Drobiowy pasztet bez jajek z mięsa gotowanego na parze

Drobiowy pasztet bez jajek z mięsa gotowanego na parze

Kapitalna alternatywa dla tzw. gotowców. Po schłodzeniu w lodówce świetnie kroi się w plastry i nie rozpada.  Składniki: 4 małe lub 2 duże piersi z kurczaka 100 gramów wątróbki drobiowej 1 dymka 1 marchewka sól pieprz przyprawa do kurczaka Piersi myjemy i oczyszczamy z błonek To samo robimy z wątróbką Marchewkę obieramy, myjemy i kroimy w grube kawałki Wszystkie powyższe składniki układamy w garnku do gotowania na parze i gotujemy 30 minut od czasu do czasu mieszając W tym samym czasie kroimy dymkę Ugotowan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szczęśliwa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.