Kolorowa imprezowa sałatka, która sprawdzi się również jako drugie śniadanie. Przygotowana na bazie paluszków krabowych, kukurydzy, ogórka, ryżu, świeżego koperku i ugotowanych na twardo jajek. Składniki: 250g paluszków krabowych 100g ryżu 1 puszka konserwowej kukurydzy z chilli 1 pęczek koperku 4 jajka 2 zielone ogórki 2-3 łyżki majonezu sól pieprz Wykonanie: 1. Paluszki krabowe pokroić w kostkę. 2. Ryż ugotować al dente w lekko osolonej wodzie. 3. Kukurydzę odsączyć z zalewy, a koper bardzo drobno pos... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.