Pieczone roladki z indyka nadziane kiełbasą chorizo i żółtym serem

Pieczone roladki z indyka nadziane kiełbasą chorizo i żółtym serem

Pieczone roladki z indyka nadziane kiełbasą chorizo i żółtym serem

Przepis na : obiad

Szybkie, soczyste roladki z indyka nadziane niezwykle aromatyczną, wyrazistą pikantną tradycyjną hiszpańską kiełbasą i ciągnącym żółtym serem to świetna propozycja mięsnego dodatku do dania obiadowego. Roladka sprawdzi się również w roli imprezowej przekąski serwowanej na zimno. Składniki: 750g fileta z indyka 20 plastrów kiełbasy chorizo 10 plastrów żółtego sera np. gouda sól pieprz przyprawa do kurczaka oliwa do posmarowania roladek i wysmarowania naczynia Wykonanie: 1. Filet z indyka pociąć na 5 dość du... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

roladki, indyk, kiełbasa, kurczak, chorizo, przekąski, dania obiadowe, surówka, przekąska, dania mięsne, obiad, filet z kurczaka, szybki obiad, kurczak pieczony, obiad na szybko, kurczak z warzywami, szybkie przekąski, dania z kurczakiem

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.