Pieczone roladki z indyka nadziane aromatycznym farszem

Pieczone roladki z indyka nadziane aromatycznym farszem

Pieczone roladki z indyka nadziane aromatycznym farszem

Przepis na : obiad

Szybkie w przygotowaniu, soczyste roladki z indyka nadziane niezwykle aromatyczną, dobrze przyprawioną masą mięsną. To świetna propozycja mięsnego dodatku do dania obiadowego. Pokrojona roladka sprawdzi się również w roli imprezowej przekąski serwowanej także na zimno. Składniki: 850g fileta z indyka 5 łyżeczek przyprawy do mięs Natur Vegeta sól pieprz Farsz: 500g udźca z indyka 400g surowego boczku 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 duża garść świeżego tymianku 1 łyżeczka przyprawy do mięs Natur Vegeta 1 łyżeczka ko... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, sałatka, sałatki, roladki, indyk, boczek, sosy, szpinak, dipy, dania obiadowe, gulasz, mielone, przekąski, grill, przekąska, obiad, dania mięsne, sałatka z pomidorem, pomysł na obiad, szybki obiad, obiad na szybko, mięsa pieczone, mięso mielone, lekkie sałatki, sałatka warzywna, salatki warzywne, sałatka na grilla, salatki do grilla, sałatka imprezowa, pieczony boczek

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.