Niezwykle aromatyczne, chrupiące ogórki o smaku mieszanki przypraw z całego świata są świetnym dodatkiem do każdego rodzaju mięsa, rewelacyjnie sprawdzą się do dań grillowych oraz jako przekąska stołu imprezowego. Składniki: 1,5 kg ogórków 2 cebule Zalewa: 1 litr wody 1,5 szklanki cukru 1,5 szklanki octu 10% 1,5 łyżki soli 3 łyżki curry Przyprawy: liście selera gorczyca Wykonanie: 1. Ogórki umyć, wysuszyć, obrać (można zrobić bez obierania, będ... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.