Przepis na : obiad
Sezonowa, kolorowa sałatka z owocową nutą, z delikatnym indykiem, mieszanką zdrowych sałat, złocistą, chrupiącą kukurydzą i prażonymi orzeszkami to świetna propozycja letniego, lekkiego obiadu jak również drugiego śniadania w pracy. Składniki: 100g mix sałat 100g kukurydzy w puszce 1 grejpfrut 1 czerwona papryka 80g orzechów nerkowca 300g fileta z indyka 1 łyżeczka przyprawy do kurczaka 1/2 łyżeczki curry 1 łyżka oleju kokosowego sól pieprz Dressing: 4 łyżki oleju arachidowego 3 łyżki soku z grejpfruta 1 łyżeczka... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.