Faszerowane wyrazistym serem, pachnącymi, dojrzewającymi w słońcu suszonymi pomidorami, aromatycznymi oliwkami i świeżą bazylią zwijane roladki to nie tylko świetna propozycja imprezowej przekąski, ale również ciekawy pomysł na lekki, grillowany obiad w sezonie letnim. Składniki: 1 duży bakłażan 2 łyżeczki przyprawa do grilla 2 łyżki oliwy 270g sera fety 2 łyżki jogurtu naturalnego 4 suszone pomidory 12 sztuk drylowanych czarnych oliwek 1 garść świeżej bazylii pieprz Wykonanie: 1. Bakłażana umyć, osuszyć i ... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.