MALINKI W SYROPIE

MALINKI W SYROPIE

MALINKI W SYROPIE

MALINKI W SYROPIE NA ZIMĘ NAJLEPSZE NA PRZEZIĘBIENIE LUB PO PROSTU DO HERBATY - NAJPROSTSZE DO ZROBIENIA I PYSZNE SKŁADNIKI: MALINKI  CUKIER PRZYGOTOWANIE: MALINKI WKŁADAMY DO SŁOIKA,ZASYPUJEMY CUKREM 3-5 ŁYŻEK(W ZALEŻNOŚCI OD WIELKOŚCI SŁOIKA I SŁODKOŚCI MALIN) JA NA TEN SŁOICZEK PONIŻEJ DAŁAM 5 ŁYŻEK BO MALINY MAM PIĘKNE ALE MAŁO SŁODKIE ZAKRĘCAMY I PASTERYZUJEMY 15 MIN I GOTOWE!! czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Swojskie jedzonko

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

Swojskie jedzonkoSwojskie jedzonko

lubię szybką prostą kuchnię,dla każdego,ale nie boje się również nowości z kuchni-u mnie na pewno znajdziesz coś dla siebie-zapraszam

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

słoik, maliny, syrop, przetwory

Inne przepisy z Swojskie jedzonko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.