Kotleciki z cukinią i mozzarellą

Kotleciki z cukinią i mozzarellą

Kotleciki z cukinią i mozzarellą

500 g łopatki wieprzowej, 1 mała cukinia, 1 cebula biała, 1 ząbek czosnku, 12-15 szt. małych kulek mozzarelli, 3 łyżeczki musztardy kremskiej, 1 kajzerka, mleko (do namoczenia bułki), 1 jajko, 1 łyżeczka cząbru, sól i pieprz do smaku, mąka (do panierki), olej rzepakowy do smażenia. Kotleciki mielone z mięsa z łopatki z cukinią i mozzarellą, to nowy, bardzo ciekawy pomysł na inną wersję popularnych mielonych. Dzięki zawartości cukinii kotlety są bardzo soczyste, a niespodzianka w środku, w postaci delikatnej, ro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Świat Domowej Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.