Przepyszna, dosyć gęsta i średnio ostra zupa z ciecierzycy. Cieciorka często ostatnio u nas gości. Jest znakomita i w zupach i w sałatkach. Ta zupa, mimo że nie ma w niej mięsnych dodatków, jest na tyle pożywna, że moim zdaniem wystarcza za cały obiad. Polecam! Przepis znalazłam na stronie Delia on line składniki225 g ciecierzycy 2 małe czerwone chilli, bez nasion, posiekane1 płaska łyżka nasion kolendry30 g świeżej kolendry + trochę do dekoracji1 łyżka nasion kminu r... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...