Błyskawiczne danie z zielonych szparagów. Szalotka z solą to znakomity dodatek. I jeszcze chili i oliwa. Mniam!przepis oryginalny tutajskładniki500g zielonych szparagów1 mała szalotka1 suszone czerwone chili lub 1/2 łyżeczki płatków chili (ile kto lubi)1 cytrynaPrzygotować szparagi. Umyć szparagi, osuszyć, a ich zdrewniałe końce obciąć. Można też końce odłamać, co jest chyba najlepszą metodą, gdyż szparagi przełamują się w miejscu gdzie kończy się zdrewniała część. Zielonych szparagów nie obieramy!... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...