Kotlety z karkówki, panierowane

Kotlety z karkówki, panierowane

Kotlety z karkówki, panierowane

Smażone kotlety, panierowane w bułce robię bardzo rzadko, głównie ze względu na ich kaloryczność. Bywają jednak takie dni, kiedy nie chce się nic wymyślać i nie chce się długo stać w kuchni. Wtedy takie danie jest bardzo wygodne. Nie wymaga żadnego myślenia i robi się szybko. Moczenie w mleku i cebuli powoduje że mięso jest soczyste i delikatne.  składniki 2 kotlety z karkówki wieprzowej mąka,  jajko, tarta bułka sól pieprz smalec lub olej do smażenia do namoczenia: cebula, pokrojona w plasterki 1/2... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję