Jagnięce kotleciki z kością z wolnowaru

Jagnięce kotleciki z kością z wolnowaru

Jagnięce kotleciki z kością z wolnowaru

Niezwykle proste w przygotowaniu, aromatyczne i miękkie kotleciki jagnięce. Ponieważ ze smażeniem tych małych kotlecików  miałam różne, nie zawsze udane doświadczenia, tym razem postanowiłam włożyć je do wolowaru. Warto było. Wyszły naprawdę pyszne! Polecam! inspiracja   tutaj        składnik i (na 2  - 3 porcje) 500 g jagnięcych kotlecików z kością (u mnie  z combra - 8 szt) 2 - 3 duże ząbki czosnku, posiekane 3 gałązki rozmarynu, oberwane i posiekane igiełki 1 cebul... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.